Download MP3 KEBAB SAPI DENGAN KULIT KEBAB HOMEMADE HOMEMADE BEEF KEBAB (05:02) - Top Song
Top Song

Download KEBAB SAPI DENGAN KULIT KEBAB HOMEMADE HOMEMADE BEEF KEBAB Mp3

KEBAB SAPI DENGAN KULIT KEBAB HOMEMADE // HOMEMADE BEEF KEBAB Download KEBAB SAPI DENGAN KULIT KEBAB HOMEMADE // HOMEMADE BEEF KEBAB Mp3 Courtesy in nominooom from Top Song with 0 and 05:02 & 6.91 MB just only in beta.ustaflorida.com

Judul Lagu : KEBAB SAPI DENGAN KULIT KEBAB HOMEMADE // HOMEMADE BEEF KEBAB
Ukuran : 6.91 MB
Durasi : 05:02
Source : Youtube Music

↓↓↓↓↓↓↓



Ini dia salah satu street food favorit saya. Dari gerobaknya yang warna merah pasti udah ketauan kalo dia itu jual kebab. Kali ini saya mau coba bikin di rumah. Akhirnya googling resep dan nemu resep doner kebab versi rumahan di webnya BBC. Jadi nggak perlu pake tusukan kaya di penjual kebab gitu, tapi cukup dibungkus alumunium foil dan dipanggang. Untuk kulitnya, sebenarnya bisa pake yang dijual di toko2. Berhubung saya pesen online dan lamaaa datengnya sementara saya udah kepengen cepet makan, akhirnya saya coba bikin sendiri aja. Walopun bentuknya nggak secantik yang beli jadi, tapi rasanya tetep enak ko. Dan begitu ditambah lettuce, tomat dan mayonnaise, Hmmm.. enak banget. Ada manisnya, asinnya, asemnya, SEGEEER!

RESEP KEBAB SAPI
Untuk : 5 porsi

Bahan-Bahan :

Isian Daging (Untuk : 5 porsi)
250g daging sapi cincang
2 siung bawang putih
10g tepung panir
1/2 telur (25g)
1/2 sdt minyak goreng
1/2 sdt jinten bubuk
1/2 sdt ketumbar bubuk
1/2 sdt paprika bubuk
1/2 sdt oregano
1/2 sdt bawang bombay bubuk
sejumput pala bubuk
sejumput kayu manis bubuk
1/4 sdt garam
1/8 sdt lada hitam

Kulit Kebab (Untuk : 8 buah)
Sumber : Home Cooking Adventure Channel
195g tepung protein sedang
1/2 sdt garam
1/2 sdt baking powder
40 ml minyak
90 ml air hangat

Bahan lainnya :
lettuce, iris
tomat, iris
saus tomat
mayonnaise

Untuk lebih gampang liat resep-resep yang lain, bisa dilihat di playlist Youtube :
youtube.com/channel/UCO0e8HW4CCxgObieF5cajuQ/playlists

--------------------------------------------------------------------

This is one of my favorite street food. From that red cart you must know that he was selling kebabs. This time I want to try making it at home. After searching for the recipe, I found a homemade recipe for doner kebab on the BBC website. You don't need to use a skewer like in a kebab seller, but it's wrapped in aluminum foil and then baked. For the wrapper, you can actually use the store-bought kebab wrapper. Since I ordered online and it took a long to arrive, while I want to eat it soon, I finally tried to make it by myself. Although the shape is not as beautiful as the one you buy from the store but it still tastes good. And when you added lettuce,tomatoes and mayonnaise, Hmmm ... it's really good. There is a sweet, salty, sour, SO REFRESHING!

BEEF KEBAB RECIPE
Makes about : 5 portion

Ingredients :
Beef Filling (For : 5 portion)
250g (8.8oz) minced beef
2 clove garlics
10g (1 tbsp) bread crumb
1/2 egg (0.9oz)
1/2 tsp cooking oil
1/2 tsp cumin powder
1/2 tsp corriander powder
1/2 tsp paprika powder
1/2 tsp oregano
1/2 tsp onion powder
pinch of nutmeg powder
pinch of cinnamon powder
1/4 tsp salt
1/8 tsp blackpepper

Wrapper (For : 8 pieces)
Source : Home Cooking Adventure Channel
195g (1 1/2 cup) all purpose flour
1/2 tsp salt
1/2 tsp baking powder
40 ml (2 2/3 tbsp) oil
90 ml (6 tbsp) warm water

Other Ingredients :
lettuce, slice
tomato, slice
tomato ketchup
mayonnaise

To find the other recipes easier, you can find it on my Youtube playlist :
youtube.com/channel/UCO0e8HW4CCxgObieF5cajuQ/playlists

--------------------------------------------------------------------

Instagram : instagram.com/nominooom.id
Facebook : facebook.com/nominooom.id
Twitter : twitter.com/nominooom
Pinterest : id.pinterest.com/nominooom/pins/
Blog : nominooom.blogspot.com

#resepkebab #kebabrecipe