Download MP3 Sewu Kuto Denny Caknan Mp3 (8.33 MB) - Top Song
Top Song

Sewu Kuto Denny Caknan Mp3

Download Sewu Kuto Denny Caknan Mp3 MP3 For Free in Top Song uploaded by DC. PRODUCTION. The sewu-kuto-denny-caknan-mp3 have 06:04 and 26,535,314. Details of DENNY CAKNAN - SEWU KUTHO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK MP3 check it out.

DENNY CAKNAN SEWU KUTHO l FULL ALBUM TERBARU 2022

DENNY CAKNAN SEWU KUTHO l FULL ALBUM TERBARU 2022

25.29 MBInow Official

Info Contact : instagram.com/inow_official?igshid=YmMyMTA2M2Y= Follow Instagram: instagram.com/inow_official?igshid=YmMyMTA2M2Y= DENNY CAKNAN "SEWU KUTHO" l FULL ALBUM TERBARU 2022 ------------------------------------------------------------------------------------ Powered by GetUGC : getugc.co.id ------------------------------------------------------------------------------------ PLAYLIST: 00:00 l SEWU KUTHO 06:01 l KELANGAN 12:24 l ISO...

YenI inka ft Adella - Sewu Kutho

YenI inka ft Adella - Sewu Kutho

8.4 MBAneka Safari Records

Please watch: New Song "JAWABAN LAGU KLEBUS" Langite Padang udane Wis Terang .. youtube.com/watch?v=7SKl0x7cpx8 --~-- --~-- Title: Sewu Kutho Artist: Yeni Inka Songwriter: Ari Wibowo / Didi Kempot Follow juga kita disini yuk : Tiktok ♪ : vt.tiktok.com/ZSJPrxkaG Snack ♪ : sck.io/hvOG2cd0 Likee ♪ : l.likee.video/p/KIOzFO *** Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang lain : bit.ly/anekasafaribts ( di balik layar proses...

DENNY CAKNAN - KELAYUNG LAYUNG LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN - KELAYUNG LAYUNG LIVE MUSIC

7.03 MBDC. PRODUCTION

#DCMUSIK #DCPRODUCTION Title: Kelayung layung Voc : Denny Caknan Cipt : Bugiakso ==================== Prod. Denny Caknan All Team : @aprizalws @k_achriza @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ikhsanworry @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @soepardi1103 @andhit_setyo @ky_jenggot_madiun @bayu_onyonk Lirik (...

DENNY CAKNAN FT YENI INKA - TRESNO WARANGGONO LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN FT YENI INKA - TRESNO WARANGGONO LIVE MUSIC

8.54 MBDC. PRODUCTION

DENNY CAKNAN FT. YENI INKA - TRESNO WARANGGONO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #YENIINKA #TRESNOWARANGGONO Voc : DENNY CAKNAN FT. YENI INKA Cipt : Nurbayan Prod. Denny caknan All Team :...

SASYA ARKHISNA - SEWU KUTHO

SASYA ARKHISNA - SEWU KUTHO

9.18 MBSEMBADA MUSIC

SASYA ARKHISNA - SEWU KUTHO (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Download and Stream : SEGERA Sasya Arkhisna's Official Music Video for single Sewu Kutho. Composed by Didik Prasetyo Music arranger by Welly Audio Engineering & Mixing by Welly Lirik Lagu: Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh Podo rangerteni Lungamu neng endi Pirang tahun anggonku nggoleki Seprene durung biso nemoni Wis tak coba Nglaliake Jenengmu soko atiku Sak...

DENNY CAKNAN - TETEG ATI LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN - TETEG ATI LIVE MUSIC

9.82 MBDC. PRODUCTION

#DCMUSIK #DCPRODUCTION #TETEGATI Title: Teteg Ati Voc : Denny Caknan Cipt : Ilham Putratama & Febry Arya ==================== Prod. Denny caknan All Team :...

DENNY CAKNAN FEAT WANDRA - KELANGAN LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN FEAT WANDRA - KELANGAN LIVE MUSIC

8.77 MBDC. PRODUCTION

DENNY CAKNAN FEAT. WANDRA - KELANGAN (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DCMUSIK #DCPRODUCTION #KELANGAN Title: Kelangan Voc : Denny Caknan feat. Wandra Cipt : Ali PX ==================== Prod. Denny caknan All Team :...

NEW DENNY CAKNAN SEWU KUTHO DC PRODUCTION FULL ALBUM TERBARU - SATRU 2 KELANGAN

NEW DENNY CAKNAN SEWU KUTHO DC PRODUCTION FULL ALBUM TERBARU - SATRU 2 KELANGAN

32.23 MBMUSIC STORE

Daftar Playlist 1. SEWU KUTHO (NEW) (00:00) 2. Satru 2 (05:50) 3. Kelangan (10:35) 4. Iso Tanpo Kowe (16:52) 5. Rondo Kempling (23:16) 6. Pingal (28:44) 7. Ojo Nangis (33:55) 8. Satru (41:08) 9. Sri Minggat (46:16) 10. Madiun Ngawi (51:21) 11. Widodari (56:47) 12. Mendung Tanpo Udan (01:01:39) 13. Lintang Sewengi (01:06:36) 14. Lemah Teles (01:12:13) 15. Tresno Waranggono (01:17:23) #sewukuto #dennycaknan #aryfantasiproject...

DENNY CAKNAN - ISO TANPO KOWE LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN - ISO TANPO KOWE LIVE MUSIC

9.06 MBDC. PRODUCTION

DENNY CAKNAN - ISO TANPO KOWE (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DCMUSIK #DCPRODUCTION Title: Iso Tanpo Kowe Voc : Denny Caknan Cipt : Sathya Indra (AlindraMusik) x Gupe Prasetya ==================== Prod. Denny caknan All Team :...

DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN LIVE MUSIC

DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN LIVE MUSIC

7.94 MBDC. PRODUCTION

Mengenang dua tahun sudah kepergian sang maestro campursari Almarhum Pakdhe Didi Kempot. Karya - karya mu akan selalu kami lestarikan. Jowo Iso !!! Alfatihah..... #DCMUSIK #DCPRODUCTION Title: Layang Kangen Voc : Denny Caknan Cipt : Didi Kempot ==================== Prod. Denny caknan All Team :...

About DENNY CAKNAN - SEWU KUTHO LIVE MUSIC

#DCMUSIK #DCPRODUCTION #SEWUKUTHO

Title: Sewu Kutho
Voc : Denny Caknan
Cipt : Ari wibowo / Didi Kempot
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ham_wib
@k_achriza
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@rizqisandita
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@ronalhrnt
@nggolik
@sontilnganjuk
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@bayu_onyonk

Lirik ( Sewu Kutho ):
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi

Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan waktumu mung sedhela
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake
Jenengmu soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan waktumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Pemberi ijin :
PT HARMONI DWISELARAS PUBLISHERINDO

=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
-----------------------------------------------------------------------
JOIN GRUP:
instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION
#SEWUKUTHO

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
instagram.com/denny_caknan/

Copyright @2021
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize